Yummygums Multiplus als voorbeeld voor de Yummygums review

Het is niet altijd eenvoudig om alle benodigde vitamines uit je voeding te halen. Vind jij het belangrijk om dagelijks aan de juiste vitaminen te komen, maar vind je het lastig om (grote) pillen te slikken? Dan zijn de Yummygums misschien iets voor jou. Wij zochten voor jou uit of deze voedingssupplementen in de vorm van snoepjes echt zo goed zijn als ze beloven. Je leest er alles over in onze Yummygums Review. Heb je liever gewone pillen? Hier vind je een lijst met de meest complete Multivitaminen.

Wat zijn Yummygums?

Yummygums zijn voedingssupplementen die er uitzien en smaken als snoepjes. Je kunt ze qua smaak en structuur het beste vergelijken met winegums. Yummygums zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Yummygums Multi Plus
  • Yummygums Hair & Beauty
  • Yummygums Mommy

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende varianten.

Yummygums Multi Plus

Yummygums Multiplus als voorbeeld voor de Yummygums reviewDe eerste variant die we bespreken in onze Yummygums Review is ook de meest populaire. De bekendste voedingssupplementen van Yummygums zijn namelijk de Multi Plus gums. Deze snoepjes bevatten 17 vitamines en mineralen die je op dagelijkse basis nodig hebt. De vitamines zijn in grote hoeveelheden aanwezig waardoor je in eerste instantie misschien schrikt van het verschil met de aanbevolen dagelijkse dosering. Het lichaam gebruikt van deze vitamines echter alleen wat het nodig heeft en de rest verlaat je lichaam zonder dat je er iets van merkt. Je neemt 4 gums per dag om je lichaam optimaal te ondersteunen. Kinderen tot 12 jaar nemen maximaal 2 gums per dag.

Yummygums Hair & Beauty

De Yummygums Hair & Beauty bevatten biotine, selenium en bamboe-extract om je huid, haar en nagels ondersteunen. Daarnaast bevatten de gums ook alle andere vitamines die jouw lichaam op dagelijkse basis nodig heeft. Je huid wordt egaler en je haar en nagels worden sterker bij het gebruik van deze speciale gums. Je neemt maximaal 2 gums per dag.

Yummygums Mommy

De laatste variant die we bespreken in onze Yummygums Review zijn de Yummygums Mommy. Deze zijn speciaal bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of pas zijn bevallen. Deze gums bevatten naast de gangbare vitamines ook voldoende hoeveelheden foliumzuur en vitamine D3 om jou en je ongeboren kind te ondersteunen. Je gebruikt maximaal 3 gums per dag.

Actuele prijzen Yummygums

Yummygums Multi Plus reviewYummygums Multi Plus
Yummygums.com >>

Prijs: €19,50
Bol.com >>

Prijs: €19,50
Yummygums Hair & Beauty reviewYummygums Hair & Beauty
Yummygums.com >>

Prijs: €29,50
Bol.com >>

Prijs: €29,50
Yummygums Mommy reviewYummygums Mommy
Yummygums.com >>

Prijs: €24,50
Bol.com >>

Prijs: €24,50

Hoe smaken Yummygums?

Yummygums zien er niet alleen uit als snoepjes, ze smaken ook zo. Yummygums Multi Plus smaakt naar kersen en frambozen. Yummygums Hair & Beauty heeft de smaak van frambozen en Yummygums Mommy smaakt naar papaja. Het is de makers erg goed gelukt om de gums lekker te maken voor jong en oud.

De voordelen van Yummygums

We hebben voor onze Yummygums Review uitgezocht wat de voordelen zijn van het gebruik en we zien een aantal duidelijke voordelen bij het gebruik van Yummygums in vergelijking met traditionele multivitamines:

  • Geen pillen meer slikken
  • Volledig natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen
  • Voordelig geprijsd

Geen pillen meer slikken

Het grote voordeel van Yummygums is dat je niet langer pillen hoeft te slikken om aan je dagelijkse behoefte aan vitamines te kunnen voldoen. Je neemt simpelweg een paar snoepjes per dag. Het innemen van vitamines wordt hierdoor voor kinderen en mensen die moeilijk pillen kunnen slikken heel eenvoudig of zelfs leuk.

Volledig natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen

Een ander voordeel is dat de gums volledig zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geen dierlijke producten bevatten. Doordat er gebruik is gemaakt van pectine in plaats van gelatine kunnen dus ook vegans en vegetariërs gebruikmaken van deze gums. Sterker nog, de gebruikte hoeveelheden vitamine B12 maken de gums zeer goed voor mensen die geen dierlijke producten gebruiken en daardoor kwetsbaar zijn voor vitaminetekorten. Yummygums zijn ook vrij van lactose, gluten en noten waardoor ze voor vrijwel iedereen geschikt zijn.

Voordelig geprijsd

Als je een pot Yummygums bestelt is dit voldoende voor één volwassen persoon gedurende één maand. De Yummygums doen qua prijs niet onder voor vergelijkbare multivitaminen van hoog aangeschreven merken. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten op Yummygums zodat je nooit zonder multivitaminen komt te zitten. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk korting wanneer je een abonnement afsluit op Yummygums.

De nadelen van Yummygums

Er kleven ook enkele nadelen aan de gums. Ook deze mogen niet ontbreken in onze Yummygums Review. De makers van Yummygums doen er alles aan om hun product zo goed mogelijk te maken. We zien dan ook dat er wordt geluisterd naar de klant en zij hun product blijven verbeteren. Zo zijn de huidige Yummygums al minder plakkerig dan de eerst ontwikkelde gums. Er zijn echter nog wel een aantal nadelen te noemen waar de makers van Yummygums aan moeten werken:

  • Yummygums ruiken niet lekker
  • Yummygums bevatten suiker

Yummygums ruiken niet lekker

Yummygums hebben een onaangename geur die doet denken medicatie. Aangezien je dingen ook deels proeft met je neus, kan de smaak in eerste instantie tegenvallen. We zien echter veel klantervaringen waarin dit alleen de eerste dagen het geval is. Daarna neemt de lekkere smaak de overhand.

Yummygums bevatten suiker

Helaas hebben Yummygums op dit moment nog suiker nodig om de juiste, lekkere smaak te krijgen. Zo bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Yummygums Hair & Beauty circa 19kcal en meer dan 4 gram koolhydraten. Wij zijn er echter van overtuigd dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan een suikervrije variant waarmee dit product helemaal top zal worden.

Klantervaringen met Yummygums

Uiteraard mogen klantenervaringen niet ontbreken in onze Yummygums Review. Er zijn weinig voedingssupplementen waar door klanten zo positief over wordt geschreven als over Yummygums. Met name de smaak en het feit dat de gums zo makkelijk in gebruik zijn, worden geprezen. Ook zien klanten na verloop van tijd zeker een positief effect. Zo melden mensen die Yummygums Hair & Beauty gebruiken dat hun nagels en haar daadwerkelijk sterker worden en meer glanzen. Bovendien zijn klanten erg tevreden over de klantenservice van het bedrijf dat de gums verkoopt. Het enige waar klanten niet erg over te spreken zijn, zijn de nadelen die wij ook al benoemden: de geur van het product en het toevoegen van suiker aan de gums.

Onze conclusie over Yummygums

We sluiten onze Yummygums Review af met onze conclusie. Yummygums zijn een uitstekend alternatief voor de grote, onhandige voedingssupplementen die veel mensen gebruiken. Door de samenstelling zijn de gums voor vrijwel iedereen geschikt, ook voor vegans, vegetariërs en mensen met een voedingsintolerantie of allergie. Alleen de geur en de aanwezigheid van suiker zijn minpuntjes aan deze Yummygums. Over het algemeen vinden wij het echter een goed product dat het eenvoudig maakt om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines om jouw lichaam te ondersteunen te voldoen. De prijs en kortingsacties maken het ook financieel erg aantrekkelijk om te kiezen voor dit innovatieve product.

Waar zijn Yummygums te koop?

Yummygums kun je kopen op de website van Yummygums zelf of bij Bol.com. Hieronder staan de meest actuele prijzen. Wanneer je meerdere Yummygums koopt dan gaat de prijs per doosje wel omlaag.

Yummygums Multi Plus reviewYummygums Multi Plus
Yummygums.com >>

Prijs: €19,50
Bol.com >>

Prijs: €19,50
Yummygums Hair & Beauty reviewYummygums Hair & Beauty
Yummygums.com >>

Prijs: €29,50
Bol.com >>

Prijs: €29,50
Yummygums Mommy reviewYummygums Mommy
Yummygums.com >>

Prijs: €24,50
Bol.com >>

Prijs: €24,50

Vragen over onze Yummygums Review

Heb je na het lezen van onze Yummygums Review nog vragen of opmerkingen. Laat ze dan achter in de reactie sectie hieronder. Voor meer vragen over vitaminen en mineralen in het algemeen kun je ook terecht op het Voedingscentrum. Dit is een goede bron voor informatie over voeding.